راز سلامتی - An Overview
راز سلامتی - An Overview
Blog Article
بیماری های زیادی است که سبب آسیب رساندن به سگ ها شده و جان آن ها را به خطر می اندازد. این بیماری ها بسیار بسیار برای سگ خطرناک بوده و علاوه بر سگ، جان انسان ها را نیز به خطر می اندازد. در ادامه این مقاله که در سایت هپی پت موجود است، شما را با تعدادی از این بیماری ها آشنا می کنیم. برخی از بیماری های فیزیکی در این حیوانات مانند راشیتیسم و یا بیماری های استخوانی به دلیل بد جوش خوردن استخوان ها باعث عفونت و یا مرگ آن ها می شود.
قرص منیزیم چیست؟
با گذشت زمان، کم خوابی می تواند منجر به خستگی شود. این ممکن است باعث شود بدن احساس درد، تنبلی و سنگینی کند. کمبود خواب همچنین بر توانایی بدن برای ترمیم بافتها و سلولها تأثیر میگذارد.
در رفتگی کشکک نیز از بیماری های شایع است. در این بیماری کشکک زانو، در بیشتر موارد، مخصوصا در پاهای عقب، از جای اصلی خارج میشود. این امر سبب می شود سگ شما درد زیادی را تجربه کند. حتی این بیماری سبب فلجی سگ هم می شود!
این یک علامت برای ظهور بیماریهایی مانند آسم، سل و بیماریهای قلبی است.
درمان این بیماری مانند سایر بیماریهای ریه در حال حاضر امکانپذیر نیست.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
گفتنی است که بیماری های سگ ولگرد این روزها تبدیل به معضلی مزمن در شهرها و برخی روستاهای شمال کشور شده است. علیرغم اقدامات شهرداری ها در عقیم سازی این حیوانات اما با قوت پابرجاست و حتی گاهی اوقات به نظر می رسد که تعداد و پراکندگی این حیوانات در مقایسه با قبل بیشتر هم شده است. مهم ترین خطر وجود سگ های ولگرد در سطح شهرها و روستاهای شمال کشور گازگرفتگی بوده است که می تواند منجر به بیماری هاری شود. بهتر است بدانید که هاری یک بیماری ویروسی دستگاه عصبی مرکزی است که مرگ صد درصد مورد مبتلا را سبب رژیم غذایی گیاهی می شود.
همچنین با افزایش فشار در رگها باعث راه یافتن مایه به داخل ریهها میشود.
البته ممکن است خسخس کردن سینه به دلیل ایجاد یک آلرژی، سرماخوردگی یا برونشیت باشد.
پزشک می تواند به تشخیص علت بدن درد کمک کند و تشخیص دهد که آیا درمان لازم است یا خیر. اگر فردی بیش از دو هفته بدن درد را تجربه میکند و نمیداند علت آن چیست، باید بدون توجه به اینکه علائم دیگری رخ بدهد یا نه، به پزشک مراجعه کند.
همچنین بخوانید: دوره آکادمی هوش مصنوعی نبض با هدف آشنایی متخصصان علوم پزشکی کشور با فناوری هوش مصنوعی
هوش مصنوعی در پزشکی را می توان به دو زیر گروه تقسیم کرد: مجازی و فیزیکی.
مجله پزشکی درمانکده / درمانکده / بیماری مزمن چیست و چرا ایجاد میشود؟ آشنایی کامل با آن